Steigertrap

Steigertrap nodig? EasyStairs levert multifunctionele stalen trappen die perfect in te zetten zijn als steigertrap. De stalen steigertrap is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Binnen 5 minuten kunt u de steiger op. Door een universele koppeling past de trap aan elk type steiger. De stalen steigertrap heeft een grote draagkracht en is veilig te betreden met volle handen. De steigertrap van EasyStairs onderscheidt zich van traditionele steigertrappen door de breedte van 70 of 100 cm. Hierdoor kunnen medewerkers elkaar op de trap passeren. De trap is in hoogte verstelbaar en makkelijk te verplaatsen. Hierdoor kunt u ze steeds op nieuwe projecten of bouwplaatsen inzetten. 

De steigertrappen van Easystairs hebben de volgende eigenschappen:

  • Veilig: De steigertrap is aan twee kanten voorzien van een trapleuning en biedt een veilige opgang bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden.
  • Flexibel: De treden van de trap scharnieren op de trapboom. Daardoor kunt u met één trap hoogtes van 51 cm tot 416 centimeter overbruggen. Deze steigertrap past dus altijd.
  • Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke steigertrap.
  • Efficiënt: De steigertrapis makkelijk te vervoeren en in 5 minuten geplaatst.
  • Voordelig: De steigertrap is scherp geprijsd doordat we ze seriematig produceren. 
  • Uitstraling: De steigertrap geeft een professionele uitstraling richting medewerkers en opdrachtgevers

Wil je meer informatie ontvangen over onze steigertrappen?

Gewenst aantal treden

Afdeling:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord