undefined


Over ons:

Als Gert Huisman bouwplaatsen bezoekt valt het hem steeds weer op dat er provisorische trappen en gammele ladders worden gebruikt om op hoogte te werken. Vaak gaat het net goed, maar als het mis gaat zijn de gevolgen meteen groot.

Daar moet toch een betere oplossing voor zijn, denkt Huisman. Alleen dat blijkt tegen te vallen. Daarom besluit de ondernemer om dan zelf maar op zoek te gaan. Hij struint binnen- en buitenland af, doet onderzoek en spreekt met diverse trappenleveranciers. Uiteindelijk stuit hij op een verstelbare toegangstrap. En zo ontstaat EasyStairs. Leverancier van flexibel inzetbare, tijdelijke toegangstrappen voor:  

Inmiddels is EasyStairs uitgegroeid tot een gewaardeerde trappenpartner van onder meer aannemers en evenementenorganisatoren. Vanuit een locatie centraal in Nederland wordt met een gedreven team zowel de zakelijke als particuliere markt bediend. Daarbij onderscheidt EasyStairs zich met scherpe prijzen, een flexibele dienstverlening en natuurlijke een sterke focus op veiligheid.Een goede investering:

De meeste trappen van EasyStairs zijn leverbaar in zowel staal als aluminium. Ze bieden u de volgende voordelen:

  • Veilig: De trappen zijn aan twee kanten voorzien van een trapleuning en biedt een veilige opgang bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden.
  • Flexibel: De treden van de trappen scharnieren op de trapboom. Daardoor kunt u met één trap hoogtes van 51 cm tot 416 centimeter overbruggen. Een EasyStairs trap past dus altijd.
  • Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap.
  • Efficiënt: De tijdelijke trappen van EasyStairs zijn makkelijk te vervoeren en in 5 minuten geplaatst.
  • Voordelig: De tijdelijke trappen van EasyStairs zijn scherp geprijsd doordat we ze seriematig produceren. 
  • Uitstraling: De tijdelijke trappen van EasyStairs geven een professionele uitstraling richting medewerkers en opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over Easystairs of één van onze oplossingen op het gebied van tijdelijke toegangstrappen, loopbruggen, randbeveiliging of signaaltapijt? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord