Loopbrug

Bent u op zoek naar een goede loopbrug? EasyStairs biedt u loopbruggen die u onder meer kunt toepassen bij gaten, over sloten of bij graafwerkzaamheden. Onze verzinkte stalen loopbrug is makkelijk te demonteren. Hierdoor kunt u eenvoudig uw loopbrug vervoeren en opslaan. Ook de armleuningen zijn aan twee zijden af te nemen. Het dek van deze loopbrug is van antislipmateriaal gemaakt. Hierdoor blijft de trap veilig ook bij natte weersomstandigheden veilig en neemt de kans op val- en glijpartijen af. Deze loopbrug is van verzinkt staal gemaakt om de optimale belastbaarheid te creëren. Zo is de huidige belastbaarheid 5 kN per m2.

Onze loopbrug is voorzien van hijsogen zodat deze gemakkelijk met een hijskraan geplaatst kan worden. Ook is de loopbrug ‘hufterproof’ en geschikt voor intensief gebruik. De brug bevat namelijk geen breekbare onderdelen zijn en is volledig van staal. Dit is bijvoorbeeld voor evenementen erg interessant. Het allerbeste aan deze loopbrug is dat u een grote vrije overspanning heeft zonder draagpunten in het midden. Als laatste is hij ook nog eens rolstoelvriendelijk.

U kunt onze loopbrug in diverse maten bestellen. Zo zijn ze er met lengtes van 2, 3, 4 en 6 meter. De loopbrug heeft een standaardbreedte van 100 cm.


Eigenschappen van de loopbrug

  • Veilig: De loopbrug is aan beide kanten voorzien van een trapleuning en heeft een veilige antislip vloer. De trap heeft een belastbaarheid van 9 kN/m2. 
  • Flexibel: De loopbrug is makkelijk verstelbaar en beschikbaar in verschillende lengtes. Er is dus altijd een trap die past. U kunt de loopbrug bovendien makkelijk vervoeren en opslaan. 
  • Duurzaam: Onze verzinkte loopbrug gaat lang mee. U kunt de flexibele brug dus langere tijd of op meerdere locaties gebruiken. Een mooi duurzaam product dus!
  • Efficiënt: U vervoert de looptrap eenvoudig en plaatst hem gemakkelijk op de juiste plek. U heeft namelijk geen midden steunpilaren nodig.
  • Voordelig: De loopbrug is scherp geprijsd doordat EasyStairs ze seriematig produceert. 
  • Uitstraling: De loopbrug zorgt voor een professionele uitstraling richting medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers. 

Specificaties downloaden

Benieuwd naar de specificaties van onze Loopbruggen? Download hier de specificaties.

Bekijk alle specificaties

 

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Afdeling:

Zij gingen u al voor

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord