Unieke eigenschappen:

  • Veilig: De Loopbrug is aan beide kanten voorzien van een trapleuning en heeft een veilige antislip vloer. . 
  • Flexibel: De Loopbrug is makkelijk verstelbaar en beschikbaar in verschillende lengtes. Er is dus altijd een trap die past. U kunt de Loopbrug bovendien makkelijk vervoeren en opslaan. 
  • Duurzaam: Onze verzinkte Loopbrug gaat lang mee. U kunt de flexibele brug dus langere tijd of op meerdere locaties gebruiken. Een mooi duurzaam product dus!
  • Efficiënt: U vervoert de looptrap eenvoudig en plaatst hem gemakkelijk op de juiste plek. 
  • Voordelig: De Loopbrug is scherp geprijsd doordat EasyStairs ze seriematig produceert. 
  • Uitstraling: De Loopbrug zorgt voor een professionele uitstraling richting medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers. 


Op zoek naar een Loopbrug?

De Loopbruggen van EasyStairs kunt u toepassen bij onder meer gaten, over sloten of bij graafwerkzaamheden. De verzinkt stalen Loopbruggen zijn makkelijk te demonteren. Hierdoor kunt u eenvoudig de bruggen vervoeren en opslaan. Ook de armleuningen zijn aan twee zijden af te nemen. Het dek van de Loopbruggen zijn van antislipmateriaal gemaakt. Hierdoor blijven de bruggen ook bij natte weersomstandigheden veilig en neemt de kans op val- en glijpartijen af. De Loopbruggen zijn van verzinkt staal gemaakt om de optimale belastbaarheid te creëren. U heeft de keuze uit een Loopbrug van 1,5kN/m2 of 5kN/m2. De Loopbruggen zijn ‘hufterproof’ en geschikt voor intensief gebruik. De bruggen bevatten namelijk geen breekbare onderdelen en zijn volledig van staal. Dit is bijvoorbeeld voor evenementen erg interessant. Als laatste is de brug ook nog eens rolstoelvriendelijk.

 


Meer informatie? Neem contact met ons op:

Afdeling *