Podiumtrappen voor Three Sixty Events uit België

‘Met deze trappen winnen we veel tijd.’

Tijdens evenementen moeten artiesten, publiek of medewerkers regelmatig hoogtes overbruggen. Three-Sixty Events uit België gebruikt daarvoor de toegangstrappen van EasyStairs.

“Three-Sixty Events is een allround evenementenbureau, met onder meer organisatie-, productie- en decoratiespecialisten. We werken zowel aan eigen projecten als in onderaanneming mee aan grote evenementen zoals bijvoorbeeld Tomorrowland of Rock Werchter en de Formule 1-races in Europa”, vertelt Yannick Hellemans.

Het Vlaamse bedrijf installeert op de evenementen verschillende constructies zoals podia, PA-torens, inkompoorten, reclametorens, wanden voor LED-schermen en ga zo maar door. Voor ondermeer podia, VIP-decks en catwalks was het op zoek naar een leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande schaartrappen. Na een korte online zoektocht kwam Three-Sixty Events uit bij EasyStairs.

Het contact met EasyStairs verliep volgens Hellemans heel goed. “Dat verdient echt een dikke pluim. Onze vragen werden goed beantwoord en Gert Huisman kwam de trappen zelf demonstreren in ons magazijn. We hebben inmiddels zes trappen in gebruik genomen.”

De tijdelijke, herbruikbare toegangstrappen hebben diverse voordelen voor evenementenorganisatoren, vertelt Hellemans. “Je kunt sneller opbouwen. Het is een kwestie van verankeren en je bent klaar. Ook het gebruiksgemak op locatie speelt voor ons mee. En uiteindelijk ook de prijs. Het is voordeliger om zo’n trap te kopen dan om steeds trappen te huren.”

Door de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vinden er even geen evenementen plaats. Maar in de toekomst hoopt Three-Sixty Events ze ook in Nederland in te zetten. “Wij werken uiteraard ook graag voor Nederlandse bedrijven die evenementen organiseren. Onze aanpak is heel persoonlijk en we hebben een gevarieerd team dat graag elke uitdaging aangaat!”

www.threesixtyevents.be 

Foto van een identieke trap bij de Rijtuigenloods te Amersfoort ter illustratie.

Vorige
Volgende