Podiumtrap

Wanneer u een podium heeft bent u er wel mee bekend. Een goede betrouwbare podiumtrap is vaak moeilijk te vinden. Ze zijn erg duur of passen net niet lekker bij uw podium. EasyStairs heeft de oplossing. Onze flexibele podiumtrap past altijd. U kunt deze podiumtrap gebruiken voor evenementen en festivals. Hij is uniek vanwege zijn flexibiliteit. Dit komt vooral terug in de mogelijkheden qua ondergrond. Waar u bij veel trappen een vlakke ondergrond nodig heeft, heeft u bij onze podiumtrap dit niet nodig! U kunt hem gebruiken op elke ondergrond. Daarnaast is hij eenvoudig in te klappen en op te zetten. Hierdoor neemt hij bijna geen ruimte meer in bij transport. U bent nooit meer bezig met het stellen van een podiumtrap. Onze trap past altijd. Hij is leverbaar in zowel aluminium als in staal. Dankzij de duurzaamheid van deze trap kunt u hem op meerdere projecten plaatsen. Onze podiumtrap heeft een bereik van 51cm tot 417cm. Voor elke hoogte een goede trap dus! De podiumtrap kun je bevestigen met een vloerankerplaat of een steigerklem. De podiumtrap is onder andere koppelbaar aan Layher steigersysteem maar vanzelfsprekend ook aan andere steigersystemen

De podiumtraptrap van Easystairs heeft de volgende eigenschappen:

  • Veilig: De podiumtrap is aan twee kanten voorzien van een trapleuning en biedt een veilige opgang bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden.
  • Flexibel: De treden van de trap scharnieren op de trapboom. Daardoor kunt u met één trap hoogtes van 51 cm tot 416 centimeter overbruggen. Deze podiumtrap past dus altijd.
  • Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van podiumtrappen.
  • Efficiënt: De podiumtrap is makkelijk te vervoeren en in 5 minuten geplaatst.
  • Voordelig: De podiumtrap is scherp geprijsd doordat we ze seriematig produceren. 
  • Uitstraling: De podiumtrap geeft een professionele uitstraling richting artiesten, sprekers en bezoekers. 

Zij gingen u al voor

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Afdeling:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord