Magazijntrap

Een trap in uw magazijn is wat ervoor zorgt dat u overal gemakkelijk komt. Wij begrijpen dit. Daarom hebben wij de beste magazijntrap gemaakt. Deze trap past in elk magazijn dankzij de multifunctionele mogelijkheden. U kunt deze trap op elke graden plaatsen die u wilt. Dit komt doordat hij gemakkelijk te verstellen is. Wil u dus vandaag hem op een hoek van 45 graden en morgen op een iets hogere hoek? Dit is geen probleem. Binnen 5 minuten is uw trap verplaatst en versteld. De treden? Die blijven zoals u gewend bent goed beloopbaar en vlak. Daarnaast is deze trap ook zeer geschikt voor toegang naar een entreesolvloer in het magazijn of opslaghal.

Voordelen magazijntrap

Zoals u hierboven gelezen hebt is onze trap erg multifunctioneel. Maar naast dat is hij ook duurzaam, veilig en betaalbaar. Drie belangrijke onderdelen. Onze trappen hebben namelijk allemaal een Europees EN12811 keurmerk voor de veiligheid. Onze trappen zijn er in diverse hoogtes en daarmee treden. Zo weet u zeker dat er voor elke hoogte een trap is die volledig uw project optimaal benut. Natuurlijk kunnen onze trappen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

undefined

Eigenschappen

  • Veilig; De magazijntrap is voorzien van twee trapleuning aan iedere zijde. Ook is er een veilige opgang van 30 tot 55 graden
  • Multifunctioneel; Onze magazijntrap past altijd! Dankzij de verstelbare treden staan deze altijd vlak. Hierdoor krijgt u een bereik van 51 cm tot 416 cm!
  • Duurzaam; U hoeft geen hout of staal meer te verbruiken om het op maat maken van een tijdelijke trap. Dit scheelt u in de kosten en is goed voor het milieu
  • Efficiënt; U vervoert de magazijntrap eenvoudig en plaatst deze in 5 minuten.
  • Voordelig; De trappen worden in standaard modellen geproduceerd waardoor de prijs laag gehouden kan worden. 
  • Alle trappen zijn onderling te koppelen zodat elke lengte gerealiseerd kan worden.
  • Uitstraling; Een professionele trap voor zowel medewerkers als opdrachtgevers.

 

Specificaties

  • Onze trap is uniek in zijn vakgebied. Dankzij de meerdere mogelijkheden die u met deze magazijntrap heeft bent u ervan verzekerd dat de trap perfect bij u past.
  • 2 verschillende breedtes. 70 cm en 100 cm een aluminium trap is alleen leverbaar in 70 cm breed
  • 6 verschillende hoogtes. 3 treden, 6 treden, 9 treden, 12 treden, 15 treden en 18 treden.

Zij gingen u al voor

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Afdeling:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord