Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en duurzame industriële trap? EasyStairs biedt u multifunctionale bouwtrappen die uitstekend toepasbaar zijn in fabrieken, productielocaties en andere industriële plekken. Onze industriële trappen zijn verkrijbaar in aluminium en staal. U kunt kiezen uit een trap met 3/6/9/12/15/18 traptreden. Voor elke hoogte dus een veilige trap. De industriële trappen hebben een hoge draagkracht en zijn slijtvast, ook bij intensief gebruik. De trappen beschikken over het EN12811 keurmerk. 

 

Waarom een industriële trap?

Met een robuuste, industriële trap van EasyStairs kunnen uw medewerkers snel en makkelijk hoogtes overbruggen. De trappen zijn breed en hebben een prettige tredehoogte, waardoor ze prettig lopen. Medewerkers kunnen bovendien makkelijker zware materialen de trap op tillen. Door de leuningen aan beide kanten neemt de kans op bedrijfsongevallen sterk af. Veel voordelen dus ten opzichte van de onveilige ladders die nu vaak gebruikt worden op industriële locaties. 

 

 

 

undefined

Eigenschappen

  • Veilig: De industriële trap is aan twee kanten voorzien van een trapleuning en biedt een veilige opgang bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden.
  • Flexibel: De treden van de trap scharnieren op de trapboom. Daardoor kunt u met één trap hoogtes van 51 cm tot 416 centimeter overbruggen. Deze industriële trap past dus altijd.
  • Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van industriële trappen.
  • Efficiënt: De industriële trap is makkelijk te vervoeren en in 5 minuten geplaatst.
  • Voordelig: De industriële trap is scherp geprijsd doordat we ze seriematig produceren. 
  • Uitstraling: De industriële trap geeft een professionele uitstraling richting medewerkers en opdrachtgevers. 

Specificaties

  • 2 verschillende breedtes: 70 cm en 100 cm. De aluminium trap is alleen in 70 cm breed leverbaar
  • 6 verschillende hoogtes: 3 treden, 6 treden, 9 treden, 12 treden, 15 treden en 18 treden. 
  • Diverse mogelijkheid van bereik. De industriële trap met 3 treden heeft een bereik van 51-83,5 cm, de industriële trap met 18 treden heeft een bereik van maximaal 417. Alles daartussen in is mogelijk dankzij onze multifunctionele bouwtrap.
  • Alle trappen zijn onderling te koppelen zodat elke lengte gerealiseerd kan worden.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord