Permanent trappenhuis voor defensie

Onlangs hebben we op het defensieterrein in Assen een trappenhuis geplaatst voor permanent gebruik.

Een combinatie van verstelbare SAT trappen met modulaire frames maakt het mogelijk om een in hoogte verstelbare trappentorens te bouwen van van 3.450 mm tot 10.000 mm uitstaphoogte.
In Assen bestaat het geheel uit 3 modulaire frames en 3 verstelbare trappen. De trappen staan in een hoek van 45° en zijn aan weerszijde voorzien van trapleuningen.
Doordat het dak een flink stuk onder de dakrand ligt is ook van het trappenhuis naar het dak gekozen voor een verstelbare 9 treden trap.

De klant heeft voor deze combinatie gekozen vanwege een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een levertijd van maar 2 weken.

Doordat wij werken met standaard verstelbare trappen halen we voordeel uit het produceren van grote aantallen waardoor de prijs veel lager wordt als wanneer er telkens maatwerk gemaakt en geleverd moet worden. Daarnaast leveren wij veel uit voorraad en behoren lange levertijd tot het verleden.

De naam zegt het al Easy Stairs, wij verhuren, verkopen en plaatsen gemakkelijke trappen voor tijdelijk en permanent gebruik.

Vorige
Volgende

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord