trappentoren

EasyStairs heeft in Emst (Gelderland) een tijdelijke trappentoren geplaatst voor een leverancier van zonnepanelen. De trappentoren heeft een uitstaphoogte van 11 meter en biedt monteurs de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig het dak te betreden.

De voordelen van een tijdelijke trappentoren

  • Veilig: Een tijdelijke trappentoren is veiliger dan een ladder en hoogwerker. De leuningen rond de trap en dakrandbeveiliging bij de uitstap zorgen ervoor dat medewerkers niet van hoogte kunnen vallen.
  • Gebruiksvriendelijk: Medewerkers kunnen eenvoudig naar beneden voor bijvoorbeeld pauzes of toiletbezoek. 
  • Effici├źnter: Medewerkers kunnen de trap veilig beklimmen met materialen in hun handen.
  • Voordelig: Een tijdelijke trappentoren is voordeliger dan het huren van een hoogwerker.
  • Elke hoogte: De trappentoren is modulair van opbouw, waardoor elke gewenste uitstaphoogte te realiseren is.
  • Makkelijk transporteerbaar: De onderdelen van de aluminium trappentoren zijn licht van gewicht en te vervoeren met een bedrijfswagen of vrachtwagen.

Bestand tegen harde windvlagen en stormen

De trappentoren die EasyStairs in Emst plaatste, kreeg in korte tijd twee stormen te verduren: Chiara en Dennis. De trappentoren was vanwege de harde wind extra verankerd aan IBC-tanks, gevuld met water. De trappentoren weerstond daarmee moeiteloos windkracht 9, met windvlagen tot 100 kilometer per uur.

Verkoop, verhuur en montage van trappentorens

De tijdelijke trappentorens zijn te koop en te huur. EasyStairs monteert ook graag de trappentoren voor u, waarbij de trappentoren schadevrij verankerd wordt aan de dakrand. De  trappentoren is dan gebruiksklaar als uw medewerkers aankomen. Meer weten over de aanschaf of het huren van een tijdelijke trappentoren? Neem contact op voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Vorige
Volgende

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord