Een veilige bouwtrap bij WAM&vanDuren

EasyStairs is trots op de samenwerking met WAM&VanDuren een familiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden van vastgoed. WAM&VanDuren wil iedereen onbezorgd laten wonen, werken en ontspannen door op een betrouwbare, flexibele, open en innovatieve wijze in Nederland klanten geheel te ontzorgen met op maat gesneden huisvestingsoplossingen, onderhouds- en karweidiensten.

Op een project van WAM&vanDuren in Beekbergen, is op dit moment een stalen bouwtrap van 18 treden in gebruik. De trap is flexibel, verstelbaar en duurzaam.

De unieke eigenschappen van een bouwtrap van EasyStairs zijn:

• Veilig: Een bouwtrap van EasyStairs is veel veiliger dan een houten trap of ladder, welke onhandig te belopen is en waarbij het op- en afstappen lastiger gaat. Zo is het mogelijk om de trap te betreden met volle handen of elkaar op te trap te passeren. De trappen zijn robuust, stabiel en voldoen aan de juiste wet- en Arbo regelgeving.

• Flexibel: De treden van de bouwtrap scharnieren op de trapboom. Hierdoor kunt u met één trap hoogtes van 51 tot 416 cm overbruggen. De trap past altijd!

• Efficiënt: De bouwtrap is makkelijk te vervoeren en snel geplaatst.

• Voordelig: Doordat we de trappen seriematig produceren is deze scherp geprijsd.

• Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap.

De missie van EasyStairs is om Nederland veilig op hoogte te laten werken! Onder het motto: Ban de ladder, gebruik een bouwtrap!

Naast verkoop en verhuur levert EasyStairs door heel Nederland. Alle producten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op de webshop. Ook het transport en de op- en afbouw kan EasyStairs verzorgen. Door middel van een Compactkraan kan de trap gemonteerd en demonteert worden. Doordat EasyStairs het transport en de montage in eigen beheer heeft, houden we de lijnen kort en overzichtelijk. Daar houden we van bij EasyStairs!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site of webshop of maak een afspraak. EasyStairs komt graag bij u langs op locatie voor een demonstratie.

Vorige
Volgende

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord