Stevige en veilige zelfbouwtrap

Zoekt u een trap die u in modules in elkaar kunt zetten? Een zelfbouwtrap die stevig en veilig is? EasyStairs biedt u keuze uit drie verschillende, hoogwaardige zelfbouwtrappen. Onze zelfbouwtrappen zijn simpel en snel in elkaar te zetten. U kunt er flexibel verschillende hoogtes mee bereiken. Ze worden veel toegepast op bijvoorbeeld bouwplaatsen of om containers toegankelijk te maken. De zelfbouwtrappen van EasyStairs zijn eenvoudig te demonteren, aan te passen en te voeren. U kunt dezelfde zelfbouwtrap dus steeds opnieuw gebruiken. Wel zo duurzaam én voordelig. 

 

Schaarsysteemtrap

EasyStairs biedt u keuze uit drie verschillende zelfbouwtrappen. Eén van deze trappen is de schaarsysteemtrap. Deze trap is leverbaar in verzinkt staal of aluminium. Deze trap is ideaal om op plekken te plaatsen waar u met een grote trap niet kan komen en is standaard al uitgerust met 14 treden. Tevens is deze zelfbouwtrap eindeloos te verlengen. De schaarsysteemtrap past na demontage in een personenwagen. Hij neemt tijdens opslag weinig ruimte in. Ideaal in te zetten als keldertrap of zoldertrap.

 

undefined

Losse treden zelfbouwtrap en modulaire trap

De tweede trap bevat losse traptreden van verzinkt staal. Hier kunt u elke variant trap mee bouwen. Van een 1 treden trap tot 20 treden trap of zelfs nog langer. De treden zijn voorzien van vierkant rooster waardoor vuil niet blijft liggen en de trap nooit glad is. Dé vervanger voor de houten bouwtrap! Trapleuningen zijn standaard leverbaar. Als laatste beschikken wij ook over een modulaire trap. Deze zelfbouwtrap is uitermate geschikt voor bedrijven die meerdere hoogtes moeten bereiken.

Voordelen van de zelfbouwtrap

Onze zelfbouwtrap biedt u veel voordelen. Zo is de montage zeer eenvoudig en kunt u de trap gemakkelijk verlengen of verkorten. Zo weet u zeker dat de trap op elke locatie past. De geprofileerde treden zijn afgewerkt met een antislip en vuilafstotende bovenlaag. De zelfbouwtrap is hierdoor te gebruiken bij regen, sneeuw en dik bouwafval. Ook kunt u de zelfbouwtrap eenvoudig meenemen dankzij de opvouwbaarheid. U vouwt de trap na demontage eenvoudig dubbel. Dit bespaart u veel ruimte! Zo past hij in iedere kofferbak. Alle trappen zijn onderling te koppelen zodat elke lengte gerealiseerd kan worden.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord