Bouwtrap

Bent u op zoek naar een trap voor de bouw? Dan bent u bij EasyStairs aan het juiste adres. Wij helpen u graag de juiste bouwtrap te vinden. Vaak zien wij dat in de bouw ladders of provisorische trappen gebruikt worden. Dit brengt grote risico's met zich mee, zoals een hogere kans op arbeidsongevallen. Onze stalen en aluminium bouwtrappen zijn wél veilig. Ze beschikken daarom over een EN12811 keurmerk. De bouwtrappen zijn ook nog eens duurzaam, omdat u ze steeds opnieuw kunt gebruiken. 

Maak nu een afspraak voor een Demonstratie op locatie

Om de voordelen van de bouwtrap te ervaren komen we graag bij U op de bouwplaats om dat te laten zien.  Ga naar contact en vul Uw gegevens in, wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

 


De Bouwtrap van EasyStairs heeft de volgende eigenschappen:

  • Veilig: De trap is aan twee kanten voorzien van een trapleuning en biedt een veilige opgang bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden.
  • Flexibel: De treden van de trap scharnieren op de trapboom. Daardoor kunt u met één trap hoogtes van 51 cm tot 416 centimeter overbruggen. Deze trap past dus altijd.
  • Duurzaam: U heeft nog maar één trap nodig voor al uw projecten. U verspilt dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap.
  • Efficiënt: De bouwtrap is makkelijk te vervoeren en in 5 minuten geplaatst.
  • Voordelig: De bouwtrap is scherp geprijsd doordat we ze seriematig produceren. 
  • Uitstraling: De bouwtrap geeft een professionele uitstraling richting medewerkers en opdrachtgevers.

Voordelen tijdelijke bouwtrap

In de praktijk wordt steeds vaker duidelijk waarom een (houten) ladder niet veilig genoeg is. Dit is de reden waarom het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid ook adviseert om veilige trappen te plaatsen. Onze trappen zijn goedkoop, gaan lang mee, zijn veilig en voldoen aan de EN12811 norm. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam. Allemaal voordelen om toch over te stappen naar een stalen of aluminium bouwtrap. Onze bouwtrappen zijn ontworpen voor de veiligheid en het gebruiksgemak van uw werknemers. Zoals bij een normale trap kunt u bij onze tijdelijke bouwtrap met uw gezicht naar voren lopen. Ook zitten er dubbele handleuningen aan die ervoor zorgen dat u niet valt. Gelukkig hebben onze bouwtrappen dezelfde standaard trede hoogte. Hierdoor kunt u net zo gemakkelijk de trap op en af lopen als u thuis doet.

undefined

Specificaties

Elke trap is anders. Tenminste dit is wat vaak zo is. Onze trap is uniek in zijn vakgebied. Door de meerdere mogelijkheden die u met deze trap heeft bent u er zeker van dat de trap perfect bij u op de bouwplaats past.

  • 2 verschillende breedtes. 70 cm en 100 cm een aluminium trap is alleen leverbaar in 70 cm breed
  • 6 verschillende hoogtes. 3 treden, 6 treden, 9 treden, 12 treden, 15 treden en 18 treden. 
  • Diverse mogelijkheid van bereik. De 3 treden heeft een bereik van 51-83,5 cm de 18 treden van maximaal 417. Alles daartussen in is mogelijk dankzij onze multifunctionele bouwtrap.

Diversiteit

Binnen onze bouwtrappen kunt u de bouwtrap voor meerdere doeleinden gebruiken. Benieuwd welke het beste voor u is? Bekijk hieronder welke mogelijkheden wij voor u kunnen realiseren.

Zij gingen u al voor

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Afdeling:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord