Signaaltapijt

Wilt u borgen dat bezoekers en medewerkers zich veilig verplaatsen over uw bouwplaats? Gebruik dan signaaltapijt van EasyStairs. Met het signaaltapijt geeft u veilige routes en doorgangen over uw bouwplaats aan. Dus ruim om putten of steigers waar materialen af kunnen vallen. En niet langs plekken waar veel voertuigen of machines rijden. Het signaaltapijt zorgt ervoor dat voor iedereen in één oogopslag duidelijk is wat een veilige route over de bouwplaats is. Dus ook voor buitenlandse medewerkers die geen Nederlandse borden kunnen lezen of Nederlandse instructies begrijpen. Zij kunnen simpelweg de kleuren volgen om veilig op de juiste plek aan te komen. 

 

Onze signaaltapijt is in elke kleur te bestellen. Over het algemeen wordt rood gebruikt. Hierdoor is het tapijt onder alle omstandigheden duidelijk te zien is. Het signaaltapijt heeft een open structuur. Water loopt er gewoon doorheen. Ook kunt u het tapijt over een puinbaan aanbrengen, zonder dat er stukken puin doorheen steken. Natuurlijk beschadigt dit signaaltapijt dan ook niet. Dit signaaltapijt komt in rollen van 10 meter lang en is een 100% gerecycled product. Elk signaaltapijt wordt standaard uitgerust met een anti-slip bovenlaag. Dit zorgt ervoor dat medewerkers of bezoekers niet wegglijden of vallen wanneer het geregend heeft.

Specificaties downloaden

Naast signaaltapijt leveren wij ook bordessen en balkons die u aan de container of unit kunt bevestigen. Uiteraard kan ook hier onze Bouwtrap aan bevestigd worden. Benieuwd naar de specificaties van onze containertrappen? Download hier de specificaties.

 

 

undefined

Eigenschappen signaaltapijt:

  • Veilig; Ons signaaltapijt is veilig. Dit komt door het antislip materiaal en de routing die u zelf door uw bouwplaats kunt leggen. 
  • Flexibel; U bepaald waar hij ligt en hoe hij ligt. Verandert uw veilige route? Dan verandert uw signaaltapijt gemakkelijk mee. 
  • Duurzaam; Door 100% gerecycled PVC materiaal te gebruiken letten wij goed op de natuur.
  • Efficiënt; U kunt ons signaaltapijt voor meerdere projecten gebruiken.
  • Voordelig; Onze signaaltapijt is niet duur en gaat lang mee. Hij kan zelfs voor meerdere projecten gebruikt worden!
  • Uitstraling; Steeds meer is veiligheid op een bouwplaats van belang. Door signaaltapijt aan te schaffen bent u zeker van een professioneel en veilige uitstraling voor personeel en bezoeker.

Zij gingen u al voor

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Afdeling:

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord