Op deze pagina vindt u al ons recente nieuws, activiteiten en de nieuwsbrief.

Activiteiten:

undefined

Taludtrappen:

Voor het veilig betreden van een talud zijn onder het viaduct in Heerlen, aan weerszijde van de N281, 2 taludtrappen voor Strukton Civiel geplaatst. Om de lengte van ruim 14 meter en verschillende hellingshoeken te overbruggen is er voor gekozen om 2 verschillende trappen los van elkaar te plaatsen. De trappen zijn, met onze eigen Compact kraan, van het bovenliggende wegdek op het talud geplaatst. Zoekt u ook een oplossing om veilig van en naar u werkplek te gaan? Wij kunnen u voorzien van talud trappen, verdiepingstrappen, bouwtrappen, tijdelijke trappen, containertrappen, kooiladders, randbeveiliging en nog veel meer.

undefined

Mobiele kooiladder:

Op dit moment heeft Van den Herik 2 kooiladders van EasyStairs in gebruik. Van den Herik ging opzoek naar een alternatief voor een trappentoren. Iets wat makkelijk verplaatst kan worden en waar een beperkte ruimte voor is. Zo kwam Van den Herik uit bij EasyStairs.

“De Kooiladder werkt eenvoudig. Is erg gebruiksvriendelijk, eenvoudig in elkaar te zetten en heeft handzame onderdelen” zegt uitvoerder dhr. Boon. Door de actieve houding van EasyStairs was het geen probleem om met spoed een tweede Kooiladder aan te leveren. “Het grootste voordeel van de Kooiladder is: dat deze compact, makkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig te verhangen / verplaatsen is”.

De standaard uitvoering van de Kooiladder is 4 meter lang, maar kan in lengte worden aangepast tot max. 10 meter. De Kooiladder is beschikbaar voor verhuur en verkoop. Altijd incl. instaphulp, tussenstuk én rug bescherming.


undefined

Verstelbare trap:

Onlangs heeft EasyStairs in het nieuwe pand van Lamp123.nl een verstelbare trap voor permanent gebruik geplaatst. Door deze keuze heeft Lamp123.nl geen levertijd en hoeft er geen trap op maat gemaakt te worden. Doordat de trappen seriematig geproduceerd worden, kan de prijs laag gehouden worden. Deze 15 treden trap heeft een bereik van 2.130 mm tot 3.490 mm en is standaard voorzien van ondersteuning in het midden, waardoor de trap een hoge belasting aan kan.

undefined

Zie hier hoe de mobiele Kooiladder in een tank van wel 8 meter wordt geplaatst:

De Kooiladder hangt volledig vrij van de ondergrond en zorgt voor een veilige afdaling in de tank. Door de trappentoren ZigZag aan de buitenkant van de tank te plaatsen kunnen medewerkers op een prettige en snelle manier naar boven gaan. Zowel de Kooiladder als de Trappentoren zijn flexibel in hoogte. Zo kan de lengte van de Kooiladder uitgebreid worden tot maximaal 10 meter. De Trappentoren is verkrijgbaar in platformhoogtes van 3,3 tot 14,3 meter. Beschikbaar voor verhuur en verkoop.


undefined

Trappen voor Kazachstan:

Wij zijn hard aan het werk om een zending naar Kazachstan voor te bereiden! Er worden o.a. 12 flexibele trappen, 2 kooiladders, 4 containertrappen en verschillende steigerbordessen naar Kazachstan verscheept. Zo ziet u maar, een uniek product kent geen grenzen!

undefined

Verban de ladder, gebruik een bouwtrap!


undefined

Wist u al:

Dat wij onze trappen zelf, op grote hoogte, kunnen plaatsen met onze compactkraan?

undefined

Randbeveiliging in de spotlights:

De eerste levering van 240 rasterhekken, totale levering 600 stuks, is bij ons magazijn aangekomen. Uniek aan onze rasterhekken is dat deze volledig gegalvaniseerd zijn en daarna in de gewenste kleur van de klant gepoedercoat zijn.


undefined

Containertrappen:

Door corona zijn de containerunits niet aan te slepen. Op diverse plekken moeten extra werkplekken gecreëerd worden, zowel in de bouw als kantoren. De trappen en bordessen van EasyStairs worden daar veelvuldig voor ingezet, zowel voor individueel als openbaar gebruik. In deze slideshow ziet u de verschillende opstellingen van de Containertrappen. Leverbaar in aluminium of staal.

undefined

Aluminium trappentorens voor Safe Acces:

EasyStairs maakt onder andere gebruik van de trappentorens van Custers Hydraulica B.V. Samen met Custers Hydraulica B.V. werken wij graag aan uw veiligheid, of het nu standaard materiaal betreft of maatwerk. Lees hier de blog over de samenwerking.


undefined

Verstelbare SAT trappen:

Voor Strukton Rail Benelux zijn er 2 taludtrappen geplaatst, zodat medewerkers van het laag liggende terrein comfortabel én veilig naar het hoger liggende spoor kunnen lopen.

Er is gekozen voor onze SAT verstelbare trap die zich kenmerkt door de gele trapleuningen en de grote vrije overspanning die gerealiseerd kan worden. Voor dit werk hebben we 2 trappen gekoppeld om tot een traplengte van totaal 7,5 meter te komen.

Gaaf hoe we binnen 30 minuten 2 van deze trappen direct in het werk kunnen plaatsen!

undefined

Trap met bordes:

In Opheusden hebben we een verstelbare 15 treden trap en een bordes geplaatst voor toegang naar de entresolvloer. De geleverde materialen leveren we standaard uit voorraad. Door de verstelbare trap hoeft er geen trap op maat gemaakt te worden daardoor kunnen we snel schakelen. De trap en het bordes zijn volledig gegalvaniseerd waardoor ze binnen en buiten gebruikt kunnen worden.


undefined

Permanent trappenhuis voor defensie:

Onlangs hebben we op het defensieterrein in Assen een trappenhuis geplaatst voor permanent gebruik.

Een combinatie van verstelbare SAT trappen met modulaire frames maakt het mogelijk om een in hoogte verstelbare trappentorens te bouwen van van 3.450 mm tot 10.000 mm uitstaphoogte.

In Assen bestaat het geheel uit 3 modulaire frames en 3 verstelbare trappen.

De trappen staan in een hoek van 45° en zijn aan weerszijde voorzien van trapleuningen. Doordat het dak een flink stuk onder de dakrand ligt is ook van het trappenhuis naar het dak gekozen voor een verstelbare 9 treden trap.

De klant heeft voor deze combinatie gekozen vanwege een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een levertijd van maar 2 weken.

Doordat wij werken met standaard verstelbare trappen halen we voordeel uit het produceren van grote aantallen waardoor de prijs veel lager wordt als wanneer er telkens maatwerk gemaakt en geleverd moet worden. Daarnaast leveren wij veel uit voorraad en behoren lange levertijd tot het verleden.

De naam zegt het al Easy Stairs, wij verhuren, verkopen en plaatsen gemakkelijke trappen voor tijdelijk en permanent gebruik.

undefined

Demonstratie trailer:

Wij zijn klaar voor het maken van een afspraak bij u op locatie, met onze demonstratie trailer!
De demonstratie trailer is uitgerust met:

  • De unieke bouwtrap: geschikt als Verdiepingstrap of Taludtrap
  • De bekende Randbeveiliging: bij ons verzinkt en gecoat
  • En de compacte modulaire bouwtrap: Past in elke kofferbak

Aankomende beurzen:

undefined

Bouwbeurs Live:

maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20, donderdag 21 & vrijdag 22 oktober 2021

Standnummer 08.D037
Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | 3521 AL Utrecht

undefined

Riolerings Vakdagen / Aqua NL:

dinsdag 15, woensdag 16 & donderdag 17 maart 2022

Evenementenhal Gorinchem | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem


undefined

Infra Relatiedagen:

dinsdag 1, woensdag 2 & donderdag 3 februari 2022

Evenementenhal Hardenberg | Energieweg 2 | 7772 TV Hardenberg

undefined

Worksafe beurs:

dinsdag 12, woensdag 13 & donderdag 14 april 2022

Standnummer L20

Evenementenhal Gorinchem | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem


Nieuwsbrieven 2021:

undefined

Nieuwsbrief mei:

undefined

Nieuwsbrief april:


undefined

Nieuwsbrief februari:

Vakbladen:

undefined

EasyStairs staat in het vakblad voor grond, weg & waterbouw en verkeerstechniek:

Vakblad Civiele Techniek


EasyStairs staat in het vakblad Grond/Weg/Waterbouw Nederland:

Lees hier het artikel op pagina 171

EasyStairs staat in het vakblad BouwTotaal:


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord