Unieke eigenschappen:

  • Veilig: De Loopbrug is aan beide kanten voorzien van een trapleuning en heeft een veilige antislip vloer. De trap heeft een belastbaarheid van 5 kN/m2. 
  • Flexibel: De Loopbrug is makkelijk verstelbaar en beschikbaar in verschillende lengtes. Er is dus altijd een trap die past. U kunt de Loopbrug bovendien makkelijk vervoeren en opslaan. 
  • Duurzaam: Onze verzinkte Loopbrug gaat lang mee. U kunt de flexibele brug dus langere tijd of op meerdere locaties gebruiken. Een mooi duurzaam product dus!
  • Efficiënt: U vervoert de looptrap eenvoudig en plaatst hem gemakkelijk op de juiste plek. U heeft namelijk geen midden steunpilaren nodig.
  • Voordelig: De Loopbrug is scherp geprijsd doordat EasyStairs ze seriematig produceert. 
  • Uitstraling: De Loopbrug zorgt voor een professionele uitstraling richting medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers. 


Specificaties:

  • De Loopbrug is verkrijgbaar in verzinkt staal / HDG.
  • Verschillende lengtes van 200, 300, 400 en 600 cm.
  • Standaard 100 cm breed
  • Max. belasting van 5kN/m2.
Loopbrug


Specificaties Loopbrug:

Lengte Gewicht Transport afmeting
200 cm 156 kg 200x100x110 (lxbxh)
300 cm 236 kg 300x100x110 (lxbxh)
400 cm 335 kg 400x100x110 (lxbxh)
600 cm 499 kg 600x100x110 (lxbxh)

Loopbrug


Op zoek naar een Loopbrug?

De Loopbrug kunt u toepassen bij onder meer gaten, over sloten of bij graafwerkzaamheden. De verzinkt stalen Loopbrug is makkelijk te demonteren. Hierdoor kunt u eenvoudig uw loopbrug vervoeren en opslaan. Ook de armleuningen zijn aan twee zijden af te nemen. Het dek van deze Loopbrug is van antislipmateriaal gemaakt. Hierdoor blijft de trap veilig ook bij natte weersomstandigheden veilig en neemt de kans op val- en glijpartijen af. Deze loopbrug is van verzinkt staal gemaakt om de optimale belastbaarheid te creëren. Zo is de huidige belastbaarheid 5 kN per m2. De Loopbrug is voorzien van hijsogen zodat deze gemakkelijk met een hijskraan geplaatst kan worden. Ook is de Loopbrug ‘hufterproof’ en geschikt voor intensief gebruik. De brug bevat namelijk geen breekbare onderdelen zijn en is volledig van staal. Dit is bijvoorbeeld voor evenementen erg interessant. Het allerbeste aan deze Loopbrug is dat u een grote vrije overspanning heeft zonder draagpunten in het midden. Als laatste is de brug ook nog eens rolstoelvriendelijk.


Meer informatie? Neem contact met ons op:

Afdeling

Zij gingen u al voor

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord